Bestuur

Wimedo is een vereniging en wordt bestuurd door vrijwilligers. Dat betekent dus dat we het voor niks doen, maar we nemen onze taken daarom niet minder serieus! Sterker nog; we zijn een hechte groep mensen die autoslalom een zeer warm hart toedragen en het voortbestaan ervan bevechten. Bovendien staan we voor een open en gemoedelijke sfeer!

VoorzitterWil van Ziel

Lid sinds 1987 en in 2001 benoemd tot voorzitter.

Herkenbaar aan zijn houthakkersoverhemden en het feit dat hij (meestal) de prijzen uitreikt. Hij is niet alleen autosport liefhebber, maar ook begenadigd BBQ-er en staat bekend om zijn kookkunsten. Hij heeft het vaak over Le Mans!

Wil is bereikbaar voor algemene vragen via info@wimedo.nl.

WedstrijdleiderKees van Mourik

Lid sinds 1988 en sinds ? wedstrijdleider.

Hij is veelal te vinden in de wedstrijdtoren aan de tijdwaarneming. Kees is ook de man die de bekers klaarzet voor de prijsuitreiking en staat bekend om zijn gortdroge humor en scherpe opmerkingen!

Technische commissieAd Bedorf

Lid sinds ? en sinds ? in onze technische commissie.

Als één van de oudgedienden van Wimedo keurt hij niet alleen met verregaande technische kennis auto’s van deelnemers, maar is hij ook een kernfiguur in de creatie van onze parcoursen.

SecetarisRemko van Ziel

Lid sinds 1993 en in 2002 benoemd tot secretaris.

Inderdaad familie van Wil van Ziel; neef om precies te zijn! Meestal te vinden aan de inschrijftafel; als je op het geluid van de start-stempel afgaat (TSJAMPLOK! TSJAMPLOK!), dan heb je ‘m gevonden! Naast “petrol head” is hij muziek liefhebber en heeft hij het BMW-virus. Hij heeft het ook vaak over Le Mans!

Remko is bereikbaar voor vragen over deelname, mailing en lidmaatschap via secretaris@wimedo.nl

Starter/uitzetterBram Schimmel

Lid sinds 1977 en sinds 1983 onze starter en uitzetter van parcoursen.

Bram is één van de oudgedienden van Wimedo. Hij is als starter een beetje zoals hij rijdt; hard maar rechtvaardig. De layout van een parcours komt vrijwel altijd van Bram. Hij is autosportman in hart en nieren en heeft een uitgebreid en rijk rally- en slalomverleden!

Technische CommissieJohn Vos

Lid sinds 1999 en sinds 2004 in onze technische commissie.

De vrolijke en goedmoedige man die auto’s keurt. Niet herkenbaar aan zijn BMW, want dat is steeds een andere! Wel herkenbaar aan weinig haar en een gekleurde zonnebril!

PenningmeesterMark Sangers

Lid sinds 2000 en in 2014 benoemd tot penningmeester.

Mark is te herkennen aan zijn bruine Opel Ascona, of de vriendelijke blik in zijn ogen! Hij beheert niet alleen onze kas, maar is ook techneut tot in zijn vezels; zijn handen willen ook nooit helemaal schoon worden!

Mark is bereikbaar voor vragen over lidmaatschapsbetalingen via penningmeesterwimedo@ gmail.com

Media & ITPieter Bayens

Lid sinds 2013 en in 2017 bestuurslid geworden.

In tegenstelling tot John Vos is Pieter wél herkenbaar aan zijn BMW, dat is nl. die zwarte E36 waar de voorwielen zo negatief van staan! Pieter deelt zijn kennis op gebied van websites en social media met ons en houdt zich bezig bezig met alles wat Wimedo online doet!

Technische commissieMax van der Louw

Lid sinds 2019 en aspirant bestuurslid vanaf 2021 en techneut in hart en nieren. Keurt met John en Ad wedstrijdauto's en gaat voor Team Wimedo iets met Instagram doen

Contact

Team Wimedo
Oude Brandenburgerweg 57
3721DV Bilthoven

  • dummy info@wimedo.nl

Search